Agilityurheilijan fysiikkaharjoittelun perusteet -verkkokurssi

Tämä kurssi sisältää kaiken oleellisen, mitä sinun tarvitsee tietää ja tehdä tehostaaksesi liikkumista agilityradoilla. Et tarvitse sen kummempia välineitä toteutukseen ja juoksutreenit mahtuu tekemään vaikkapa agilityhallilla!

Tämän saat:

  • Valmis harjoitusohjelma neljäksi viikoksi (sisältää 2-4 harjoitusta per viikko, voit valita kuinka monta teet)
  • Juoksutekniikkaa teoriassa ja helposti toteutettavilla käytännön harjoitteilla
  • Agilityn lajinomaisen liikkumisen kehittämistä
  • Voima-, nopeus-, vartalonhallinta- ja liikkuvuusharjoituksia
  • Vinkit verryttelyyn
  • Treenipankki, josta poimit lisää mielenkiintoisia liikkeitä treeneihisi
  • Selkeät kirjalliset ja video-ohjeet joka liikkeeseen

Verkkokurssi toteutetaan suljetulla sivustolla (tarvitset google-tilin osallistumiseen) ja voit aloittaa harjoittelun koska tahansa. Käyttöoikeudet sivustolle ovat toistaiseksi voimassa ilman aikarajoitusta.

Suunnittelin tämän kokonaisuuden kehittämään agilityurheilijaa, joka haluaa parantaa juoksutekniikkaansa ja nopeusominaisuuksiaan. Tavoitteeni on auttaa sinua pääsemään alkuun tehokkaassa harjoittelussa ja oppia muovaamaan liikkumista omaan arkeen ja omiin tavoitteisiin sopivaksi. Sisältö koostuu teoriapaketista, neljän viikon valmiista harjoitusohjelmasta ja kattavasta treenipankista, josta löydät tehtävää pidemmäksi aikaa. Tämän kurssin myötä opit ymmärtämään agilityurheilijaa kehittävän treenaamisen tärkeimmät perusperiaatteet, kehität kuntoasi monipuolisesti, tiedät miten juostaan oikein ja opit siirtämään hyvää juoksutekniikkaa agilitysuorituksiin. Kerron sinulle myös toimivat vinkit hermostoa herättävään verryttelyyn ennen agilitysuorituksia!

Olen valmentautunut ja valmentanut juoksutekniikan, voiman ja nopeuden parissa etsien parhaita tapoja kehittää agilityradalla liikkumista. Perustan valmennuskokonaisuuden tutkittuun tietoon ja käytännössä testattuihin harjoitteisiin. Minä ja valmennettavani olemme harjoitelleet samoilla keinoilla kuin sinä tulet tällä kurssilla harjoittelemaan.

Kurssin hinta on 49 euroa (sis alv).

Haluatko mukaan? Laita minulle sähköpostia janni.kroger(at)gmail.com. Lähetän sinulle laskun, jonka maksettuasi saat pääsyn kurssille.