Agilityurheilijan juoksukurssi

Tämän verkkokurssin avulla opit kehittämään juoksutekniikkaasi ja viemään opittua lajinomaiseen liikkumiseen. Harjoituksissa liikutaan ennen kaikkea nopeusvoima-alueella, ei juosta pitkää matkaa.

Sisältö:

  • Juoksutekniikkaa teoriassa ja helposti toteutettavilla käytännön harjoitteilla
  • Agilityn lajinomaisen liikkumisen kehittämistä
  • Seitsemän erilaista nopeutta & liiketaitoa kehittävää juoksuharjoitusta
  • Verryttelyohjeet ja koordinaatioharjoitteet, joilla kehität kehonhallintaa ja juoksutekniikkaa
  • Selkeät kirjalliset ja video-ohjeet joka harjoitukseen

Verkkokurssi toteutetaan suljetulla sivustolla (tarvitset google-tilin osallistumiseen) ja voit aloittaa harjoittelun koska tahansa. Käyttöoikeudet sivustolle ovat toistaiseksi voimassa ilman aikarajoitusta.

Suunnittelin tämän kokonaisuuden kehittämään agilityurheilijaa, joka haluaa parantaa juoksutekniikkaansa ja nopeusominaisuuksiaan. Harjoitukset on mahdollista toteuttaa agilityhallilla tai vaikka ulkona. Verryttelyt ja koordinaatiot voit tehdä vaikkapa koiran kanssa lenkillä. Jos mikään mietityttää, minulle voi aina laittaa viestiä joko instagramissa @jannikroger tai sähköpostitse janni.kroger(at)gmail.com.

Olen valmentautunut ja valmentanut juoksutekniikan, voiman ja nopeuden parissa etsien parhaita tapoja kehittää agilityradalla liikkumista. Perustan valmennuskokonaisuuden tutkittuun tietoon ja käytännössä testattuihin harjoitteisiin. Minä ja valmennettavani olemme harjoitelleet samoilla keinoilla kuin sinä tulet tällä kurssilla harjoittelemaan.

Kurssin hinta on 29 euroa (sis alv).

Haluatko mukaan? Laita minulle sähköpostia janni.kroger(at)gmail.com. Lähetän sinulle laskun, jonka maksettuasi saat pääsyn kurssille.