Agilityurheilijan nopeus & räjähtävyys -kurssi

Toivottu jatko-osa agilityurheilijan fysiikkaharjoittelun perusteille! Tällä kurssilla treenaat kuusi viikkoa keskittyen nopeuteen, räjähtävyyteen, lajinomaiseen liikkumiseen ja tehokkaisiin suunnanmuutoksiin. Et tarvitse ihmeempiä välineitä ja osa harjoituksista on toteutettavissa pienessäkin tilassa.

Tämän saat:

  • Valmis harjoitusohjelma kuudeksi viikoksi (sisältää 2 harjoitusta per viikko)
  • Juoksuvetoja, loikkatreeniä, matalatehoisia hyppelyitä, ym harjoitteita
  • Agilityn lajinomaisen liikkumisen kehittämistä erilaisin juoksuharjoittein
  • Tehokkaat nopeus- ja räjähtävyysharjoitukset
  • Vinkit verryttelyyn ja koordinaatioharjoitteisiin
  • Alku- ja lopputestit, joiden avulla voit seurata kehitystäsi
  • Selkeät kirjalliset ja video-ohjeet joka liikkeeseen

Verkkokurssi toteutetaan suljetulla sivustolla (tarvitset google-tilin osallistumiseen) ja voit aloittaa harjoittelun koska tahansa. Käyttöoikeudet sivustolle ovat toistaiseksi voimassa ilman aikarajoitusta.

Suunnittelin tämän kokonaisuuden kehittämään agilityurheilijaa, jolla on jo jonkin verran harjoitustaustaa, mutta halu kehittyä vielä tehokkaammaksi liikkujaksi radoilla. Tämä on erinomainen syventävä ohjelma aiemmille kursseilleni tai valmennuksilleni osallistuneelle, tai sinulle, joka olet jo harjoittanut fyysisiä ominaisuuksiasi, mutta haluaisit nyt päästä vielä syvemmälle nopeuden kehittämisessä.

Olen valmentautunut ja valmentanut juoksutekniikan, voiman ja nopeuden parissa etsien parhaita tapoja kehittää agilityradalla liikkumista. Perustan valmennuskokonaisuuden tutkittuun tietoon ja käytännössä testattuihin harjoitteisiin. Minä ja valmennettavani olemme harjoitelleet samoilla keinoilla kuin sinä tulet tällä kurssilla harjoittelemaan.

Kurssin hinta on 49 euroa (sis alv).

Haluatko mukaan? Laita minulle sähköpostia janni.kroger(at)gmail.com. Lähetän sinulle laskun, jonka maksettuasi saat pääsyn kurssille.