Verkkokurssit

Tuleeko radoilla kiire? Haluaisitko oppia juoksemaan kovempaa? Kiinnostaako monipuolinen ja mielekäs kunnonkohotus? Verkkokurssieni avulla kehityt agilityurheilijana nopeammaksi, taitavammaksi ja vahvemmaksi.

Kaikki kurssit on mietitty se ajatus edellä, että agilityurheilijan arkeen mahtuu monta muutakin asiaa kuin omat fysiikkatreenit. Kurssien treenit on suunniteltu mahdollisimman helposti toteutettaviksi ja treenimääriäkin voi sovittaa omaan arkeen sopivaksi. Sisällöt on mietitty agilityn vaatimukset mielessä ja suunniteltu palvelemaan agilityn lajinomaisen kunnon kehittämistä. Tehdään joka treenistä kehittävä! Tutustu alta kursseihin tarkemmin ja lähde mukaan treenaamaan.

Agilityurheilijan fysiikkaharjoittelu

Lajinomaisen liikkumisen kovimpaan ytimeen pureutuva kurssi, jonka avulla kehität juoksutekniikkaasi, nopeusominaisuuksiasi ja ymmärrystäsi siitä, miten liikut agilityradoilla mahdollisimman tehokkaasti.

Agilityurheilijan kotitreenit

Kehittävä treenaaminen ei tämän helpommaksi mene! Kuusi erilaista, agilityurheilijaa hyödyttäviä ominaisuuksia kehittävää treeniä.

Agilityurheilijan saliohjelma

Yksijakoinen ohjelma lihasvoimaa ja -massaa kehittämään agilityurheilijoille ja muille kuntoilijoille.