Etävalmennus koiranohjaajille: agility, leikki & motivaatio, seuraaminen

Kaipaatko uusia ideoita, selkeää treenisuunnitelmaa ja tukea koirankoulutukseen? Tarpeesi voi olla lajitaidon opettamisessa tai vaikkapa nuoren koiran pohjataitojen harjoittelussa. Olen pitkän linjan koiraharrastaja ja agilityurheilija. Agilityn kouluttamisen aloitin jo vuonna 2006 ja olen kouluttanut myös muita lajeja.

Valmennus toteutetaan täysin etänä ja sinulle sopivana kokonaisuutena! Alkukartoituksen voimme pitää google meet -tapaamisena ja sopia yhdessä, millaisen kokonaisuuden valmennuksesta rakennamme. Mikäli sinulla on mahdollisuus itsenäiseen harjoitteluun ja treenien videoimiseen, tämä kokonaisuus sopii sinulle.

Lue alta lisää ja lähde mukaan kehittävään, mielekkääseen valmennukseen!


Yksilöllinen valmennuskokonaisuus vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi

Alkukartoitusvaiheessa käymme yhdessä läpi tavoitteesi ja toiveesi, sekä mietimme, millainen harjoittelu sopii sinulle ja koirallesi. Keskustelun pohjalta suunnittelen treeneille rungon, jota muokataan matkan varrella tarpeen mukaan.

Koko valmennuksen ajan saa aina laittaa viestiä, olen tukenasi prosessin läpi. Palautteet treeni-/kisavideoista ja kuukausittainen etäpalaveri kuuluu palveluun.


Missä voin auttaa sinua?

  • Agilityn lajitaidot: juoksukontaktit, pujottelun kouluttaminen (eri metodit onnistuu tarpeen mukaan), muu esteosaaminen, hyppyvihjeet, nopeus
  • Agilityn pohjataidot ja nuoren koiran harjoitteet
  • Agilityn ratatreeni, kilpailuihin valmistautuminen ja taitojen hiominen huippuunsa
  • Leikkitaidot ja palkkaus
  • Motivaatio, yhteistyö, treenikupla
  • Seuraaminen alkeista kisavalmiiksi pk-lajeihin / tokoon

Aloitin agilityn ensimmäisen koirani, walesinspringeri Epun kanssa vuona 2004. Sittemmin olen harrastanut lajia useamman eri rotuisen kanssa ja kilpaillut arvokisatasolla. Aloin kouluttaa agilitya vuonna 2006 ja tällä hetkellä valmennan Siilinjärvellä Koiraurheilukeskus SAVOssa.

Agilityn lisäksi kaikki koirani ovat harrastaneet myös muita lajeja. Spanielit ovat perehdyttäneet metsästyskoulutukseen ja mejään, kelpien kanssa käytiin paimentamassa ja malinoisien kanssa tie on vienyt mondioring-treeneihin. Olen kilpaillut tokossa parin eri koiran kanssa ja harrastanut jonkin verran eri pk-lajeja, pekoa ja rally-tokoa.

Koirien kouluttamisessa minulle on tärkeää hyvän mielentilan vaaliminen ja koiralähtöinen tekeminen. Harjoittelu suunnitellaan koiran ominaisuuksien mukaan, vahvuuksia tukien. Pyrin aina löytämään kyseiselle koiralle parhaan tavan treenata ja oppia. Urheilukoirahierojana ja kraniosakraaliterapeuttina ymmärrän hyvin myös treenaamisen fyysisiä vaatimuksia. Valmentajana haluan innostaa, auttaa huomaamaan positiiviset asiat ja viedä rohkeasti tekemistä eteenpäin.


Hinnasto

Etävalmennus 1 kk90 euroa (sis. alv)
Etävalmennus 3 kk240 euroa (sis. alv)

Mikäli sinulla on kaksi koiraa ja haluat valmennuksen molemmille, saat sen yhden valmennuspaketin hinnalla mikäli treenien teema on sama. Siis jos tarkoituksenasi on kehittää esimerkiksi molempien koirien seuraamista, saat treenit molemmille yhden hinnalla! Eri teemaan keskittyvä valmennus toiselle koiralle lisähintaan 40 euroa / kk.

Haluatko mukaan? Laita sähköpostia janni.kroger(at)gmail.com niin jutellaan lisää!