Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus

Onko liikunnan harrastaminen jäänyt kiireisen arjen jalkoihin? Kaipaatko tukea hyvinvoinnin kehittämiseen ja parempien elintapojen opetteluun? Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus sovitetaan sinun arkeesi sopivaksi, mielekkääksi kokonaisuudeksi, jonka avulla kehityt kohti omia tavoitteitasi.

Valmennuksen toteutus tapahtuu etänä ja voimme pitää alkupalaverin vaikkapa teams / google meet -muodossa. Ohjelmoinnin sisältö, treenimäärät ja yhteydenpitotavat sovitaan yksilöllisesti.

Kiinnostaako innostava ja kehittävä valmennus? Lue alta lisää ja lähde mukaan!Yksilöllinen valmennuskokonaisuus vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi

Alkukartoitusvaiheessa käymme yhdessä läpi tavoitteesi ja toiveesi, sekä mietimme, millainen valmennusrunko sopii sinulle parhaiten.

Harjoittelu voidaan suunnitella täysin kotona tai lenkkipoluilla toteutettavaksi, tai salitreeniin soveltuvaksi. Omat kiinnostuksen kohteesi otetaan huomioon kokonaisuuden suunnittelussa. Halutessasi voimme miettiä soveltuvaa ruokavaliota, palautumisen edistämistä tai vaikkapa kestävyyskunnon kehittämistä.Missä voin auttaa sinua?

  • Juuri sinun tarpeisiin, toiveisiin ja tavoitteisiin sovitettu harjoitusohjelma
  • Elintapamuutoksen osa-alueet: liikunnan lisääminen, ruokavalion tarkistus, riittävä lepo & palautuminen, kokonaiskuormituksen hallinta
  • Voimaharjoittelu, kestävyysharjoittelu, peruskunnon kehittäminen, liikkuvuus
  • Harjoittelun ohjelmointi salille, lenkkipoluille tai kotitreeneihin
  • Keskustelutuki ja tarkat ohjeet etenemiseen

Valmentajana haluan auttaa sinua löytämään liikunnan ilon ja sinulle parhaat tavat kehittää hyvinvointiasi – oli tavoitteesi ja lähtötasosi sitten mitä tahansa.


Hinnasto

Etävalmennus 1 kk99 euroa
Etävalmennus 3 kk269 euroa

Maksutapana lasku (maksuaika 14 vrk), Epassi tai Smartum. Ilmoitathan valitsemasi maksutavan viestissäsi.

Hintaan sisältyy: alkukartoitus puhelimitse, sähköisellä lomakkeella tai google meet -tapaamisena, yhteydenpito & keskustelutuki koko valmennuksen ajan, harjoitusohjelma ja vinkit syömiseen, palautumiseen ym koko valmennuksen ajan. Tarkempi sisältö sopimuksen mukaan.


Haluatko aloittaa muutoksen kohti parempaa yleiskuntoa, jaksamista ja hyvinvointia? Laita sähköpostia janni.kroger(at)gmail.com niin jutellaan lisää.