Koirasi hyvinvoinnin huoltaja

Moi! Olen Janni Kröger, pitkän linjan koiraurheilija, koiran hyvinvoinnista huolehtija ja ehkä sinunkin koirasi apuri joustavan kehon ja paremman suorituskyvyn ylläpitämisessä.

Opiskelin urheilukoirahierojaksi Suomen eläinterveydenhuolto-opistossa 2010. Sain kipinän alalle innokkaasta koiraharrastamisesta ja yhä syvenevästä kiinnostuksesta koiran hyvinvointia ja suorituskykyä kohtaan. Halusin ennen kaikkea osata auttaa omia urheilukoiriani pysymään vetreinä ja hyvässä kunnossa – mutta miten mahtavaa onkaan, että osaamisella voi auttaa myös muita!

Pelkkä hierontaosaaminen ei kuitenkaan tuntunut riittävältä ja halusin monipuolistaa työkalupakkiani. Sitten näin kokeneen kraniosakraaliterapeutti Pekka Kannuksen työskentelemässä hankalasti jumiutuneen hevosen kanssa ja olin vaikuttunut siitä, miten kireydet sulivat silmien edessä todella kevyen näköisellä käsittelyllä. Kevyttähän se kraniointi onkin, lihaksia ei koskaan käsitellä väkisin eikä voimalla auki. Mutta silti se toimii! Pekka Kannus otti minut kurssilleen mukaan opiskelemaan kraniosakraalihoitoa 2016 ja sille tielle jäin. Harjoittelin ihmisillä, hevosilla ja koirilla, mutta nykyisin hoidan lähinnä koiria.

Vastaanotollani on vuosien saatossa käynyt erirotuisia ja -ikäisiä koiria, joista osa on ollut harrastus- tai työkoiria ja osa kotikoiria. On muun muassa availtu jumeja, selvitelty ontumisia ja rauhoitettu vilkasta hermostoa. Kaikenlaiset koira-asiakkaat ovat tervetulleita!