Tietoja minusta

Olen Janni Kröger, yrittäjä Tmi Lujasulan takana.

Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani löytämään treenaamisen ilon ja hyödyllisiä oivalluksia oman tekemisen suhteen. Lähdin kehittämään omaa liikkumistani agilityradoilla jo vuosia sitten ja pitkän omakohtaisen kokemuksen & kouluttautumisen myötä minulla on ihan jokunen väline työkalupakissa. Olen itse huomannut konkreettisesti, miten merkittäviä hyötyjä lajinomainen, täsmällinen fysiikkaharjoittelu voi tuoda ja nyt haluankin auttaa muitakin huomaamaan saman!

Kiinnostuksellani hyvinvointiin ja koiraurheiluun on pitkä historia. Sain ensimmäisen koirani vuonna 2003 ja olen siitä asti ollut innokas koiraharrastaja. Olen kilpaillut agilityssa useammalla koiralla, kolme omaa koiraa ovat nousseet kolmosiin. Oman harrastamisen lisäksi olen jo nuoresta asti kouluttanut myös muita. Tällä hetkellä harrastuskavereinani on belgianpaimenkoira malinois Tapio (s. 2016) ja pieniamerikanpaimenkoira Kuisma (s. 2021). Koirataustastani lisää tässä artikkelissa.

Liikunta on kuulunut elämääni aina, viime vuosina ykköslajini on ollut crossfit. Samaan aikaan jo vuosien ajan olen pyrkinyt kehittämään taitojani agilityohjaajana, keskittyen erityisesti tehokkaaseen liikkeeseen ja soveltuvaan oheisharjoitteluun. Olen valmentautunut sprinttijuoksussa ja nopeusvoiman kehittäminen on yksi isoimpia kiinnostuksen kohteitani. Minulla on taustaa myös mm. tanssin, yleisurheilun ja ratsastuksen parista.

Pyrin oppimaan jatkuvasti lisää valmentamisesta, hyvinvoinnista ja erityisesti agilityurheilijan fysiikkaa kehittävästä harjoittelusta. Pohjaan valmentamiseni tutkittuun tietoon ja testattuihin harjoitteisiin – teenkin monesti itse samoja treenejä kuin asiakkaani. Valmentajana keskityn havaitsemaan hyvän, huolehtimaan mielekkyydestä ja auttamaan valmennettavaa löytämään itselleen parhaan tavan harjoitella.

Teen myös kraniosakraalihoitoja urheilu- ja kotikoirille. Opiskelin urheilukoirahierojaksi vuonna 2010 ja syvensin myöhemmin osaamistani kraniosakraaliterapian parissa.

Käydyt koulutukset:

  • Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija, Trainer4You 2024
  • Certified Speed & Agility Coach, NSPA 2023
  • Liikkeen laadun asiantuntija, Trainer4You 2023
  • Spartan Speed & Agility 2022
  • Personal trainer -opintoja 15 op, NHA 2021
  • Avaimet elämäntapamuutokseen 15 op 2020, XAMK

Tradenomi, Wellbeing management (XAMK), suoritettuja hyvinvointikursseja:

  • Ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin perusteet 5 op
  • Hyvinvointikäyttäytyminen 5 op
  • Hyvinvoinnin mittaamisen perusteet 5 op
  • Elämäntapamuutos ja sen tukeminen 5 op