Kraniosakraaliterapiaa & urheilukoirahierontaa koirille Siilinjärvellä

Hellävaraista, mutta tehokasta manuaalista hoitoa urheilu- ja kotikoirille Koiraurheilukeskus SAVOn hyvinvointiloissa tai sopimuksen mukaan kotikäyntinä alueella Siilinjärvi-Maaninka-Pielavesi.

Olen kraniosakraaliterapeutti, urheilukoirahieroja, agilityvalmentaja ja pitkän linjan koiraurheilija, jolle koiran suorituskyky ja hyvinvointi on aktiivisen harrastamisen & hyvän arjen perusta. Minuun voit tutustua tarkemmin täällä.

Kenelle?

Useimmiten asiakkaaksi päätyy koira, jolla on jokin fyysinen haaste vailla korjaamista, mutta hoito sopii myös esimerkiksi urheilukoiran tilannekatsaukseksi tai pennun rentouttavaksi käsittelyharjoitukseksi.

Asiakaskoirilla on ollut mm. iliopsoas-vammoja, jäykkiä selkiä ja niskoja, peitsaamista sekä ontumista.

Koiraa voidaan käsitellä hermostoa rauhoittavalla ja hellävaraisella kraniosakraaliterapialla, mutta tarvittaessa myös hierontatekniikoilla.

Neuvon mielelläni myös sinulle, miten voit huoltaa omaa koiraasi kotona.

Lue lisää kraniosakraaliterapiasta. Tämä toimiva, lempeästi hoidettavaan vaikuttava hoitomuoto vakuutti minut jo vuosia sitten ja toi hyödyllistä lisäosaamista hierontoihin. Koiralähtöinen, kuunteleva käsittely toimii kipuilevalle koiralle monesti hierontaa paremmin. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin tarkempiin tutkimuksiin.

Hinnasto

Pitkä: noin 60 min60 € (sis. alv)
Lyhyt: noin 30 min35 € (sis. alv)

Oireilevalle koiralle tai kokonaisvaltaiseen käsittelyyn suosittelen varaamaan 60 min ajan. 30 min aika sopii rentouttavaksi käsittelyharjoitukseksi (esim. pennuille) tai oireettoman koiran kevyemmäksi tilannekatsaukseksi. Maksutapa käteinen / lasku.

Ajanvaraus

Sähköpostitse janni.kroger(at)gmail.com

Vastaanotto

Koiraurheilukeskus SAVO

Sähkökierto 4, 70900 Toivala

Tmi Lujasula, y-tunnus 2551415-5